Huwa san

Kompanija „Roam Technology“ je globalni specijalista za higijenu koja se razvija na naučnoj osnovi. Kvalitet proizvoda je zagarantovan zahvaljujući vrhunskom proizvodnom pogonu, u kombinaciji sa iskusnim i multidisciplinarnim timovima za proizvodnju i upravljanje kvalitetom. 

 

Nauka je pokazala da bolničke infekcije (BI) ne prenose samo drugi pacijenti, već i zdravstveno osoblje. Može se preneti čak i vodom ili vazduhom. Takođe, neposredna okolina pacijenta može biti značajan izvor bolničkih infekcija i unakrsnih kontaminacija.

Pravilno održavanje higijene može značajno da smanji broj mikroorganizama do nivoa kada više ne predstavljaju rizik za pacijente ili posetioce. Kombinacijom čišćenja i dezinfekcije dobija se kvalitetna dezinfekcija bolničkog okruženja.

Huwa-San dezinfekciona sredstva

Huwa-San je jedinstveno, biorazgradivo dezinfekciono sredstvo koje ispunjava najviše EN dezinfekcione standarde kada je reč o baktericidima, mikobaktericidima, fungicidima, sporicidima i virucidima. Huwa-San se sastoji od molekula vodonik peroksida. Huwa-San 12,5 i Huwa-San 7,9 su medicinska sredstva registrovana u Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije.

Huwa-San 7,9 MD (7.9% H202) i Huwa-San 12,5 MD (12.5% H202)  sredstava za dezinfekciju stvaraju efekat magle te su veoma efikasni protiv različitih vrsta uzročnika bolesti i koriste se sa Huwa-San Fogger uređajem.

Ključne prednosti

» Klinički dokazani rezultati čak i na Korona virus!
» Bez boje i mirisa
» Bez ostataka
» Sredstva nisu korozivna

Huwa-San Fogger

Huwa-San Fogger je kompaktan uređaj za dezinfekciju prostora i površina koji je jednostavan za upotrebu.

Odlični rezultati ovog uređaja za dezinfekciju, njegov jasan digitalni ekran i njegova mobilnost čine uređaj Huwa-San Fogger najprikladnijom opcijom danas na tržištu za upotrebu u malim i srednjim prostorijama.

KLJUČNE PREDNOSTI
» Dezinfekcija čitavog prostora čak i onih nepristupačnih površina
» Klinički dokazani rezultati
» 5” LCD ekran osetljiv na dodir
» Boce označene RFID kodom2
» Sve vaše sesije/podaci su na jednom mestu

 

Huwa-San Fogger 3D

Huwa-San Fogger 3D je odlično rešenje za dezinfekciju svih prostorija veličina do 420 m3 i daje mogućnost kratkotrajne dezinfekcije više prostorija, zahvaljujući adsorpcionim filterima / ekstrakciji vodonik-peroksida.Ugrađeni ugljenični filteri omogućavaju da se ispareni vodonik peroksid brzo uklanja iz vazduha, osiguravajući bezbednost prostorije pri ulasku.

 

KLJUČNE PREDNOSTI

» Dezinfekcija čitavog prostora čak i onih nepristupačnih površina

» IoT povezivanje i nadzor

» Klinički dokazani rezultati

» Brzo uklanjanje vodonik peroksida (H2O2)

Dräger X-node

Kada vršite dezinfekciju, važno je da odaberete odgovarajuće dezinfekciono sredstvo, ali je takođe važno i da se pravilno koristi. Kada raspršujete vodonik-peroksid u prostoriji, važno je u realnom vremenu pratiti koncentracije vodonik-peroksida u vazduhu.

Zahvaljujući “Dräger X-node” uređaju možete kontinuirano pratiti količinu vodonik peroksida u prostoru. Istovremeno, ovaj uređaj, meri temperaturu u prostoru kao i vlažnost i pritisak. Izmerene vrednosti se mogu u realnom vremenu preneti u bazu podataka na vaš pametni telefon preko Bluetooth-a.